NoizCalc

1 december 2023

algemeen | nieuw in aanbod | nieuws software

d&b NoizCalc-software berekent de geluidsvoortplanting van d&b-geluidssystemen bij buitenevenementen. Het maakt gebruik van systeemgegevens van de d&b ArrayCalc-simulatiesoftware en creëert een geluidsrasterkaart volgens internationale normen. Met deze tools wordt de optimale geluidservaring betrouwbaar en natuurgetrouw aan de juiste oren geleverd, en niet aan de verkeerde.

Vergelijkbare berichten

Sennheiser EW-D

Sennheiser EW-D

EW-D draadloze microfoonsystemen maken deel uit van de Evolution Wireless Digital-familie – waartoe ook EW-D, EW-DX en EW-DP toe behoren – en bieden u het hoogste dynamische bereik van alle draadloze systemen die momenteel op de markt zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde functies om uw installatie te vereenvoudigen.