PVL Sound & Light

Ontwerp pvl sound & light cactus club brugge

Audiovisueel expert

  • Klasse 3 P1-erkenning: als een geclassificeerd klasse 3 P1 ontwerp- en installatiebedrijf zijn we erkend als toonaangevend in de audiovisuele sector. Deze classificatie, de hoogst haalbare, stelt ons in staat om elk AV-project aan te pakken, ongeacht de complexiteit.
  • Meer dan 30 jaar ervaring: Met een geschiedenis van ruim 30 jaar hebben we op maat gemaakte AV-projecten geleverd aan tevreden klanten. In de loop der jaren hebben we sterke samenwerkingsverbanden opgebouwd met high-end merken, wat resulteert in de levering van elk project met de hoogste kwaliteit.

PVL Sound & Light biedt deskundig advies, ontwerpt op maat, en installeert hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor professionele toepassingen. Onze betrokkenheid beperkt zich niet tot de installatiefase; ook na oplevering staan we paraat voor vragen, updates en onderhoud.
Of u nu een evenement plant en op zoek bent naar een betrouwbare AV-partner, PVL Sound & Light levert kwalitatieve producties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk evenement..

AV-oplossingen

Team PVL beschikt over een uiterst complementair team met diepgaande expertise in audiovisuele technieken. Gedurende de jaren hebben we nauwe samenwerkingsverbanden opgebouwd met toonaangevende merken zoals d&b Audiotechnik, Audac en Yamaha Pro. In geval van complexe technische uitdagingen kunnen we altijd vertrouwen op de kennis van deze experts als onze officiële partners. Dit resulteert in hoogwaardige AV-installaties die voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van beeld, geluid en licht binnen de audiovisuele technologie.

Bent u op zoek naar een audiovisueel specialist die u met expertise bijstaat of het hele project van ontwerp tot oplevering in handen kan nemen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen zodat we u een voorstel op maat kunnen bezorgen.