Yamaha DM7 Series

1 december 2023

algemeen | nieuw in aanbod | nieuws hardware

De mengpanelen uit de DM7-serie vertegenwoordigen een aanzienlijke stap voorwaarts in deze evolutie van vorm, functionaliteit en flexibiliteit met hun intuïtieve gebruikersinterface, compact ontwerp en uitgebreide reeks krachtige functies waarmee ze beter kunnen presteren dan andere mixers in hun klasse in een indrukwekkend scala aan audio-omgevingen . Van uitzendingen, streaming en muziekproductie tot live hybride evenementen en concertuitvoeringen: de geavanceerde mogelijkheden van de DM7-serie zetten een nieuwe standaard op het gebied van bediening en workflow, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan Yamaha’s sonische traditie van ‘natuurlijk geluid’. Terwijl de tijden blijven veranderen, zorgt uw DM7 ervoor dat u voorop blijft lopen met een gebruikerservaring die alles in zijn klasse overtreft, en sonische prestaties die de verwachtingen van zowel het publiek als de technici ruimschoots overtreffen.

Vergelijkbare berichten

Sennheiser EW-D

Sennheiser EW-D

EW-D draadloze microfoonsystemen maken deel uit van de Evolution Wireless Digital-familie – waartoe ook EW-D, EW-DX en EW-DP toe behoren – en bieden u het hoogste dynamische bereik van alle draadloze systemen die momenteel op de markt zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde functies om uw installatie te vereenvoudigen.